Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ŠOK! Ellen DeGeneres bude po 19 rokoch bez práce: Náhly koniec jej úspešnej šou, TOTO je dôvod!

Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (4)
Ellen DeGeneres (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká televízna moderátorka Ellen DeGeneresová sa rozhodla ukončiť svoju úspešnú zábavnú reláciu The Ellen DeGeneres Show, ktorá je na obrazovkách od septembra 2003. Posledný diel tohto denného programu je naplánovaný na jar budúceho roka.

"Ak ste kreatívny človek, musíte mať stále pred sebou nové výzvy. Hoci je táto šou skvelá a zábavná, pre mňa už jednoducho nepredstavuje výzvu," uviedla v stredu DeGeneresová pre časopis The Hollywood Reporter. Zdôraznila pritom, že avizovaný krok je výlučne jej vlastnou voľbou.

Ellen DeGeneres
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

The Ellen DeGeneres Show je zmesou zábavy, rozhovorov a príbehov o ľudských záujmoch. V Spojených štátoch ide o stabilný televízny program, a to napriek tomu, že jeho sledovanosť v uplynulých rokoch poklesla.

Ellen DeGeneres
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Chcela skončiť už skôr

"Chcela som skončiť už po 16. sezóne, napokon sme sa dohodli na ďalších troch, pričom som vedela, že to budú moje posledné," vyhlásila 63-ročná DeGeneresová. Momentálne sa vysiela 18. sezóna; finálna 19. sezóna sa začne v septembri a skončí sa na jar 2022. 

Ellen DeGeneres
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Jubilejný, v poradí už 3000. diel tohto programu bol odvysielaný v apríli. Tolkšou získala niekoľko desiatok cien Daytime Emmy Awards a viacero ocenení People's Choice Awards. Tolkšou, nazývaná skrátene i ako Ellen, patrí na internetovej platforme YouTube medzi 50 najviac odoberaných platených kanálov.

Viac o téme: KoniecZmluvaŠouEllen Degeneres
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu