Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa herečka (49) nafotila akt(y): Z nudnej agentky nahá cica!

Gillian Anderson Zobraziť galériu (10)
Gillian Anderson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tá sa teda nezdá! Herečka Gillian Anderson (49) zostane pre mnohých už navždy agentkou Scullyovou, ktorú stvárnila v seriáli Akty X. Pred kamerami pôsobila prevažne serióznym dojmom. Aj keď treba uznať, že v poslednej sérii sa párkrát odviazala. Počas uplynulých dní však poriadne prekvapila, keď pred objektívom pózovala v Evinom rúchu.

Organizácii PETA, ktorá sa zameriava na ochranu zvierat, sa podarilo vyzliecť viacero prominentných žien. Najnovšie sa k nim zaradila aj Gillian Anderson, ktorá o pár mesiacov oslávi okrúhlu 50-tku. Sympatická herečka má na svoj vek skvelú postavu, takže fotografia, na ktorej pózuje nahá a intímne partie si kryje rukami, poteší nejedno mužské oko. 

Plagáty s pikantnou fotkou a heslom - "Radšej budem nahá, ako nosiť kožušinu!" ozdobia vybrané ulice New Yorku. „Využiť svoje telo pre dôležité posolstvo na mňa pôsobí oslobodzujúco. Ak máte plagáty, na ktorých sú týrané zvieratá, ľudia odvrátia zrak. Tie nahé priťahujú pohľady a som hrdá, že som súčasťou tejto kampane,” povedala na margo toho v rozhovore pre magazín People herečka. 

FOTO nahej Gillian Anderson nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Gillian AndersonAkty X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu