Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Porotca jojkárskej Zlatej masky: Musím sa uskromniť... Zarábam o 70% menej!

Libor Bouček Zobraziť galériu (3)
Libor Bouček

PRAHA - Koronakríza zasiahla mnohé sektory, obmedzená je aj kultúra a spoločenské akcie. herci, speváci a moderátori tak prišli o značnú časť svojich príjmov. Porotca Zlatej masky, český moderátor Libor Bouček, tvrdí, že zarába až o 70% menej.

Libor Bouček patrí k tým, ktorí si už ochorením Covid-19 prešli. Okrem zdravia sa však pandémia podpísala aj na jeho profesijnom živote. 


Ďurianovej exmanžel má koronu: Takéto sú jeho príznaky... Nikomu by som to neprial!


„Finančné rezervy mám, ale to, že ma diváci vidia denne v televízii tiež neznamená, že sa ma súčasná situácia nijako nedotkla,” povedala tvár CNN Prima News pre Blesk. 

Libor Bouček
Zobraziť galériu (3)

Podľa Libora sa jeho zárobky prepadli poriadne hlboko. „Moje príjmy sa prepadli o desiatky percent, odhadom o sedemdesiat. Pretože najväčšiu časť mojich príjmov tvorí moderovanie veľkých akcií a tie teraz logicky nie sú. Nechcem sa sťažovať, nemám na to nárok, stále mám prácu. Len chcem ilustrovať situáciu,” uviedol Bouček. 

Moderátor si myslí, že zlepšenie tak skoro nenastane. Odhaduje, že návrat na úroveň z roku 2019 môže trvať aj päť rokov. „Mám zodpovednosť za dvojčlennú rodinu, takže aj ja sa musím uskromniť,” vyhlásil jeden z top moderátorov Českej republiky. 

Libor Bouček s manželkou
Zobraziť galériu (3)
Libor Bouček s manželkou  (Zdroj: Instagram L.B.)

Viac o téme: Libor Bouček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu