Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďurianovej exmanžel sa konečne dočkal: Tretia manželka – prvé bábätko!

Libor Bouček Zobraziť galériu (4)
Libor Bouček

PRAHA - Šťastie v láske prišlo až s treťou manželkou a tá mu privedie na svet prvého potomka. Moderátor Libor Bouček sa v štyridsiatke po prvý raz stane otcom!

Libor Bouček patrí k popredným českým moderátorom, v osobnom živote sa mu však dosť dlho nedarilo. V lete 2006 si po pomerne krátkej známosti vzal za manželku Mariannu Ďurianovú, no po rovnako krátkom čase nasledoval rozvod. 

Ďurianovej exmanžel sa konečne
Zobraziť galériu (4)

V roku 2009 sa oženil s právničkou Janou a manželstvo vydržalo štyri roky. Naposledy to skúsil s bývalou finalistkou súťaže krásy Gabrielou Bendovou, ktorú si vzal za manželku v roku 2019. 

Ďurianovej exmanžel sa konečne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

A teraz očakávajú potomka. „Nemyslím, že nám narodenie daru zmení život, lebo tento okamih vyhliadame takmer odnepamäti. Nemyslím, že existujú slová, ktoré by úplne popísali posledné mesiace nás dvoch. Nemyslím, že akákoľvek externá reakcia dokáže zmeniť intenzitu nášho šťastia,” uviedol moderátor na sieti Instagram. 

Šťastnú novinku sa mu darilo tajiť 8 mesiacov, ale keďže už začali presakovať nejaké informácie, rozhodol sa vyjsť s pravdou von. „A vyhliadam okamih, keď jej asi roztlačím ruku, utopím sa vo vlastnom chaose, prednesiem desiatky nemiestnych viet a utopím sa vo vlastnej malichernosti. Zatiaľ čo ona premení našu úsečku najpevnejšiu v prekrásny trojuholník,” napísal Bouček. 

 

Viac o téme: Libor Bouček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu