Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladá herečka na odovzdávaní cien zaujala: Ehm, gaťky ostali doma?!

Erin Lim Zobraziť galériu (2)
Erin Lim (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vie, ako upútať pozornosť! Reč je o 29-ročnej televíznej herečke menom Erin Lim, ktorá síce nepatrí medzi najznámejšie hviezdy, avšak na nedeľnom odovzdávaní cien People´s Choice Awards sa jej podarilo zaujať. Pozrite sa, v čom prišla nahodená! A ako sa obliekli ďalšie celebritné krásky?

Pandémia COVID-19 výrazne ovplyvnila aj svet šoubiznisu. Obľúbené a významné podujatia boli zrušené, nekonajú sa slávnostné premiéry filmov, i rôzne odovzdávania cien už nie sú také, ako kedysi. Kompetentní sa však usilujú o to, aby sa prestížne sošky nejakým spôsobom dostali k jedincom, ktorí si ich zaslúžia.  

V nedeľu večer sa  za sprísnených opatrení konalo odovzdávanie cien People´s Choice Awards. Zúčastnili sa ho napríklad Jennifer Lopez, Sofia Vergara, tehotná Mandy Moore, či Christina Hendricks. Tá otvorene priznala, že pre ňu bolo príjemné sa opäť obliecť do krásnych šiat a zveriť sa do rúk odborníkov, ktorí z nej vyčarovali krásku. 

Galéria: Outfity z odovzdávania cien People´s Choice Awards
Na zovňajšku si dala záležať aj televízna hviezdička Erin Lim. Sympatická brunetka sa predviedla v minišatách, ktoré boli na boku strihané tak, že odhaľovali jej telo. Celý outfit pôsobil dojmom, akoby kráska v ten večer nechala gaťky doma. Je ale dosť možné, že stavila na špeciálne tvarované nohavičky, ktorý sa nosia práve v takýchto prípadoch. 

Erin Lim stavila na takýto odvážny outfit.
Zobraziť galériu (2)
Erin Lim stavila na takýto odvážny outfit.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: People´s Choice AwardsErin Lim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu