Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantný trapas božského DiCapria: Ukázal ho na pláži!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (9)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

MALIBU - Príliš neohúri! Hviezdny Leonardo DiCaprio, ktorý oslávili v týchto dňoch 45. narodeniny, má paparazzov bežne v pätách. Neželanú spoločnosť mu robili aj nedávno, keď si s priateľmi užíval chvíle oddychu. Bulvárnym fotografom sa oscarového herca podarilo zvečniť v plavkách. Okrem brucha im však ukázal aj čosi navyše.

Leonardo DiCaprio je už roky idolom mnohých žien. V posteli sa mu vystriedalo viacero slávnych a krásnych modeliek. Jeho aktuálnou frajerkou je 23-ročná Camila Morrone, s ktorou je spájaný od roku 2017. Keďže ide o jeden z hercových dlhších vzťahov, niet pochýb, že si zaľúbenci rozumejú. 

Popri spoločne strávených chvíľach si však vždy nájdu čas aj pre priateľov. S tými svojimi si Leo nedávno užíval chvíle na pláži. Dobrú náladu mu nepokazila ani prítomnosť paparazzov. 

V šoubiznise je plno jeho rovesníkov, ktorí sa udržiavajú stále v top forme. Leo však cvičeniu príliš neholduje, čo prezrádza pohľad na jeho brucho. Paparazzom sa však naskytol aj zaujímavý pohľad, keď sa hercovi v nestraženej chvíli posunuli plavky tak, že mu bolo vidno zadok. 

Leonardo DiCaprio v plavkách príliš neohúri.
Zobraziť galériu (9)
Leonardo DiCaprio v plavkách príliš neohúri.  (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzom sa naskytol aj pohľad na hercov zadok.
Zobraziť galériu (9)
Paparazzom sa naskytol aj pohľad na hercov zadok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Leonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu