Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kanec DiCaprio má NOVÚ MILENKU: Aha, zbalil túto krásnu (a mladučkú) Ukrajinku!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (4)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dávam tomu maximálne tri roky! To si zrejme po tomto zistení povedia mnohí. Zahraničné médiá totiž zaplnili správy o tom, že oscarový herec Leonardo DiCaprio (47) má po nedávnom rozchode novú milenku. Modelku Camillu Morrone odkopol krátko po jej 25. narodeninách. A čuduj sa svete... Opäť lovil medzi mladými kráskami!

Na topkách sme vás už informovali, že slávnemu hercovi Leonardovi DiCapriovi po 4 rokoch stroskotal ďalší vzťah. S modelkou Camillou Morone sa rozišli krátko po jej 25. narodeninách, čo medzi fanúšikmi vyvolalo búrlivé diskusie. O umelcovi je totiž známe, že nerandí so ženami staršími ako 25 rokov. 

Nevedno, či vek bol dôvodom ich rozchodu, viac-menej je ale isté, že Leo dlho sám nezostal. Ako informuje Daily Mail, herec má novú milenku. Má ňou byť 22-ročná Maria Beregova. Krásna modelka pochádza z Ukrajiny a ako sama na sociálnej sieti Instagram prezradila, vyrastala vo Švajčiarsku, kde študovala na súkromnej internátnej škole. 

Maria študuje obchodné právo v Londýne a popri tom pracuje v rodinnej farmaceutickej firme. V minulosti bola vydatá. 

Špekulácie o tom, že DiCaprio a Beregova tvoria pár umocnil aj fakt, že si v júli užívali párty na luxusnej jachte na juhu Francúzska. Nechajme sa prekvapiť, či a kedy svoj vzťah oficiálne priznajú. 

Viac o téme: Leonardo DiCaprioLeo DiCaprioCamilla MoroneMaria Beregova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu