Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bodyguard slávneho páru prehovoril: Fúha, nadšení nebudú!

Steve Stanulis Zobraziť galériu (5)
Steve Stanulis (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nespomína na nich v dobrom! Steve Stanulis sa ako bodyguard staral o bezpečenosť viacerých celebrít. Svojho času pracoval aj pre Kanye Westa (42) a jeho rodinu. Pri spomienke na nich však nenachádza pekného slova.

Pracovať pre neho bolo ťažké! Aj takt sa vyjadril Steve Stanulis, keď bola reč o Kanye Westovi v podcaste Hollywood Raw. Bývalý policajt v nej spomínal na časy, keď sa staral o bezpečnosť celebrít, vrátane spomínaného rapera a producenta. 

Galéria: Kim Kardashian a Kanye West
Pre mnohých je Kanye tak trošku zvláštnym človekom. A slová jeho niekdajšieho zamestnanca to len potvrdzujú. Svoje si zažil hneď v prvý deň, keď išli spolu na Fashion Week a vo výťahu nevedel, na aké poschodie ísť. „Ty si tu nevolal, aby si zistil, kam máme ísť?” vrieskal vraj Kanye, ktorý mal dokonca požiadavku, že osobný strážca musí kráčať najmenej 10 krokov za ním a pri večeri nikdy nesmel sedieť s ním za jedným stolom.

Steve tiež prezradil, že prominentný pár si vždy sám volal paparazzov, aby ich zvečnili a aby takýmto spôsobom rástla ich popularita. Muž, ktorý od promi rodiny dostal v roku 2016 napokon vyhadzov, v závere rozhovoru dodal, že už nikdy v živote by pre nich nechel pracovať.

Steve Stanulis bol svojho času bodyguardom Kanye Westa.
Zobraziť galériu (5)
Steve Stanulis bol svojho času bodyguardom Kanye Westa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim KardashianKanye WestSteve Stanulis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu