Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

48-ročná herečka oslávila narodeniny: Takto pobehovala NAHÁ po záhrade!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (10)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Wau! Herečka Gwyneth Paltrow oslávila v nedeľu 48. narodeniny. Pri tej príležitosti zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, ktorou ľuďom vyrazila dych. Očarujúca blondínka na nej totiž celkom nahá pózuje v záhrade. Pokochajte sa aj vy pohľadom na jej dokonalé krivky!

Šoubiznis je plný žien, ktoré sú aj s pribúdajúcimi rokmi stále rovnako očarujúce. Mnohé slávne päťdesiatničky svojím vzhľadom priam vyrážajú dych a je jasné, že ani Gwyneth Paltrow sa pomaly, ale isto blížiacej sa päťdesiatky, báť nemusí.

Dôkazom je fotka, ktorú herečka v nedeľu zverejnila na svojom Instagrame. Vo svojej záhrade sa totiž nechala zvečniť celkom nahá, ale prsia a intímne partie si rafinovane skryla. Slávna blondínka dostala množstvo pozitívnych reakcií nielen od followerov a priaznivcov. Obdivom a gratuláciami nešetrilni ani mnohé rovnako slávne kolegyne a kolegovia. 

Viacerých uživateľov zaujal komentár od herečkinej dcéry - 16-ročnej Apple. Tá pod fotku napísala len „Mami!” Oscarová herečka má dcéru s exmanželom - spevákom Chrisom Martinom. Okrem nej ich spája aj syn Moses. Od roku 2018 je vydatá za Brada Falchuka. 

48-ročná Gwyneth Paltrow zverejnila na Instagrame takýto odvážny záber.
Zobraziť galériu (10)
48-ročná Gwyneth Paltrow zverejnila na Instagrame takýto odvážny záber.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu