Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna Gwyneth Paltrow (49) úplne BEZ MEJKAPU: Juj, toto nie je veľmi lichotivé FOTO!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (2)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Herečka Gwyneth Paltrow (49) v spoločnosti vždy ohuruje dokonalou vizážou a perfektným mejkapom. No keď sa práve neprechádza po červenom koberci, rada nechá svoju pleť oddýchnuť si. A práve v takejto chvíli - úplne bez mejkapu - ju najnovšie vyfotili americkí paparazzi. Juj, ale toto nie je veľmi lichotivé foto!

Gwyneth Paltrow je nielen obľúbenou herečkou, ale aj úspešnou biznismankou. Od roku 2008 vedie spoločnosť Goop. Verejnosť ju však stále vníma predovšetkým ako hviezdu z filmového plátna, ktorá pred kamerami stojí vždy perfektne upravená a dokonalo nalíčená. Nehovoriac o veľkých podujatiach, kde sa o jej bezchybnú vizáž stará tím odborníkov. 

Galéria: Gwyneth Paltrow

Jej pleť v takýchto chvíľach dostáva poriadne zabrať. Niet preto divu, že si blondínka v súkromí od nánosov mejkapu rada oddýchne. Dôkazom je aj nedávny záber, ktorý sa podarilo nafotiť americkým fotografom. Gwyneth spolu s mamou, tiež známou herečkou Blythe Danner, vyfotili v New Yorku cestou na večeru. A dámy nevyzerali veľmi hviezdne. 

Na sebe mali len ľahké letné šaty, s úpravou vlasov zjavne veľa času nestrávili a... Na mladšej z dvojice bolo vidno, že sa v ten deň vykašľala aj na všetky šminky. Juj, ale toto nie je veľmi lichotivé foto!

Hviezdna Gwyneth Paltrow (49)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu