Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka sa pretŕčala HORE BEZ: Takto dráždi krátko pred 50-tkou!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ani v zrelšom veku sa nehanbí ukázať hore bez! Obľúbená herečka a zakladateľka Goop - Gwyneth Paltrow vystavila svoje telo na obdiv. Dôvodom bolo, aby odprezentovala kolekciu oblečenia, ktorú sama navrhla. Goop funguje od septembra 2008 ako týždenný newsletter o životnom štýle, ktorý povzbudzuje čitateľov, aby obohacovali svoj vnútorný aspekt.

Gwyneth Paltrow, 49-ročná držiteľka Oscara, dokonale odprezentovala svoju odevnú spoločnosť G. Label. Nič nenechala na náhodu a postarala sa o to, že zaujala každého. Pred objektívom totiž pózovala do pol pása vyzlečená, a tak džínsy, ktoré propagovala, dokonale vynikli. 

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow  (Zdroj: Instagram)

Gwyneth, ktorá sa môže pochváliť 14,4 miliónmi sledovateľov na Instagrame, pod fotky napísala: „Zriedkavo dopĺňame zásoby, ale tieto zvonáče sme museli! Kolekcia G. Label Core na júl je ukážkou jednoduchých modelov pre každú dušu.“

Okrem nesmrteľných zvonáčov sa v kolekcii objavili aj letné šaty do mesta, či overal, ktorý je podľa Gwyneth určený na preklenutie ročných období, pretože ho nosí v lete k sandálom a na jeseň k teniskám.

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow  (Zdroj: Instagram)

Herečka odštartovala svoju kariéru v roku 1991 v muzikáli Krik. Nasledovalo niekoľko ďalších vedľajších úloh, no prelomovou bola rola Violy De Lessepsovej vo filme Zamilovaný Shakespeare, ktorá jej priniesla filmovú cenu Academy Award za najlepšiu herečku v hlavnej úlohe. V minulosti bola herečka zasnúbená s Bradom Pittom, no k svadbe napokon nikdy nedošlo. V októbri 2002 sa vydala za speváka Chrisa Martina, s ktorým majú dve deti - dcéru Apple a syna Mosesa. Ich manželstvo sa skončilo v roku 2016.

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu