Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nová láska Brada Pitta: Krásavica, ale... Fúha, TOTO by mnohých odradilo!

Brad Pitt Zobraziť galériu (4)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Keď sa v médiách objavili správy o tom, že Brad Pitt (56) si užíva dovolenku v spoločnosti nemeckej modelky Nicole Poturalski (27) fanúšikovia boli nadšení. Je totiž krásna a mnohým dokonca pripomína Angelinu Jolie (45). Ako však vyšlo najavo, má dosť veľkú "chybičku krásy". Je totiž vydatá!

Príťažlivosť medzi nimi bola zrejme silnejšia! Ako sme vás už na topkách informovali, Brad Pitt nedávno zavítal do Francúzska, aby si vo svojom luxusnom sídle užil chvíle oddychu v spoločnosti nemeckej modelky Nicole Poturalski. 

Nový úlovok Brada Pitta: Páni, brutálna sexica!

Podľa medializovaných informácií sa zaľúbenci pri stretnutí na letisku správali ako zamilovaní tínedžeri a nevedeli sa od seba odlepiť. V uplynulých dňoch však vyšlo najavo, ako sa dvojica spoznala a známe sú aj detaily zo súkromia krásky, ktorá Pittovi pomotala hlavu. A teda, sú to celkom prekvapivé pikošky. 

Galéria: Nicole Poturalski má sexepílu na rozdávanie.
Brad a Nicole sa spoznali minulý rok v auguste. Slávny herec bol na večeri v prestížnej berlínskej reštaurácii. Tú vlastní práve blondínkin manžel - 68-ročný Roland Mary, s ktorým má 7-ročného syna Emila. „Keď Pittovi dávala svoje číslo, tak na neho žmurkla. Kvôli práci modelky dosť cestuje. Krátko po zoznámení bola v L.A, kde sa hneď stretli,” prezradil zdroj z okolia krásky.   

Zaujímavé je, že Pitt a majiteľ reštaurácie Roland Mary sa poznajú a sú priateľmi od roku 2009, keď bol herec pracovne v Berlíne. Manželkin románik s slávnym hercom nechcel komentovať. V spoločnosti priateľov sa však vyjadril, že majú otvorené manželstvo a toto je normálne. Pittov hovorca sa v médiách na margo hercovho súkromia vyjadrovať nemieni.   

Viac o téme: Brad PittNicole Poturalski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu