Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový úlovok Brada Pitta: Páni, brutálna sexica!

Brad Pitt Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LE CASTELLE - Nový párik v šoubiznise? Od chvíle, ako sa na verejnosti prevalila informácia, že Brad Pitt (56) a Angelina Jolie (45) sa rozvádzajú, bolo hercovo meno spájané s viacerými slávnymi i menej známymi ženami. Ani jednu z nich však svetu nepredstavil ako svoju oficiálnu partnerku, Ktovie, či to pri nemeckej modelke menom Nicole Poturlaski (27) bude iné...

Podľa medializovaných informácií sa Brad Pitt momentálne nachádza vo Francúzsku, kde si vo svojom luxusnom sídle Château Miraval užíva chvíle oddychu. V prepychovej vile, ktorú v roku 2011 kúpil so svojou manželkou Angelinou Jolie za 67 miliónov dolárov, však nie je sám. A spoločnosť má veru nádhernú!

Je ňou nemecká modelka Nicole Poturalski. Podľa informácií denníka The Sun sa dvojica stretla na letisku neďaleko Paríža, odkiaľ sa spolu súkromným lietadlom vybrali na juh Francúzska. Paparazzi dvojicu nafotili aj pri tom, ako sa zvítali a pobozkali.

Pri pohľade na fotky 27-ročnej krásky, ktorá je už maminou, mnohí vidia podobu s Bradovou bývalou manželkou Angelinou Jolie. Vám sa tiež zdajú podobné?

Galéria: Nicole Poturalski má sexepílu na rozdávanie.

Nicole Poturalski mnohým pripomína Angelinu Jolie.
Zobraziť galériu (8)
Nicole Poturalski mnohým pripomína Angelinu Jolie.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Brad PittNicole Poturlaski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu