Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda Dva a pol chlapa bojuje o život: Ťažký infarkt... Je na prístrojoch!

Conchata Ferrell, ktorá v Dva a pol chlapa stvárnila Bertu, bojuje o život. Zobraziť galériu (4)
Conchata Ferrell, ktorá v Dva a pol chlapa stvárnila Bertu, bojuje o život. (Zdroj: Columbia Broadcasting System)

LOS ANGELES - Seriál Dva a pol chlapa si medzi slovenskými divákmi našiel veľkú základňu skalných fanúšikov. A tých aktuálne zasiahla nepríjemná správa. Herečka Conchata Ferrell (77), ktorá v počine stvárnila nezabudnuteľnú Bertu, bojuje v nemocnici o život!

Bez papuľnatej gazdinej Berty by Dva a pol chlapa nebolo tým, čím je. Svojrázna žena obľúbený americký sitkom dotvára pohotovými vtipmi, ktoré milujú diváci po celom svete. Aktuálne sa však na verejnosť dostala smutná správa. Herečka Conchata Ferrell, ktorá postavu stvárnila, bojuje v nemocnici o život. 

Galéria: Conchata Ferrell v seriáli Dva a pol chlapa

O stave herečky informoval na sociálnych sieťach jej manžel. Herečka je v nemocnici už od mája –dôvodom bola infekcia, s ktorou bojovala od začiatku roka. Počas toho, ako bola na JIS-ke, však prekonala ťažký infarkt, ktorý podľa slov jej životného partnera trval neuveriteľných 10 minút. 

Z jednotky intenzívnej starostlivosti, kde Conchata pobudla mesiac, bola prevezená do zariadenia pre dlhodobú starostlivosť. Aktuálne je jej stav stabilizovaný, no stále musí byť pripojená na dýchací prístroj a podstupuje dialýzu. Podľa serveru TMZ je čiastočne pri vedomí, no nedokáže hovoriť. 

Vzhľadom na pandémiu koronavírusu ju nemôže jej manžel Anderson navštíviť. No je trpezlivý a verí, že sa jeho milovaná polovička uzdraví. „Nemôžeme urobiť nič pre to, aby sme to urýchlili. Dúfame v to najlepšie,“ vyjadril sa. 

Berta je neodmysliteľnou súčasťou seriálu Dva a pol chlapa.
Zobraziť galériu (4)
Berta je neodmysliteľnou súčasťou seriálu Dva a pol chlapa.  (Zdroj: Columbia Broadcasting System)

Viac o téme: Dva a pol chlapaConchata Ferrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu