Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa sexica šokovala fanúšikov: Aha, je z nej iný človek!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (8)
Emily Ratajkowski (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zatúžila po zmene! Sexi krivky a hnedá hriva sú poznávacími znameniami modelky a príležitostnej herečky Emily Ratajkowski (29). Tá si pre priaznivcov pripravila poriadne prekvapenie, keď sa rozhodla radikálne zmeniť farbu svojich vlasov. Čo na jej nový imidž hovoríte?

Emily Ratajkowski už patrí medzi hviezdy, ktoré netreba príliš predstavovať. Modelka, ktorá si zahrala aj v pár počinoch, je často označovaná za majiteľku najkrajších pŕs šoubiznisu. Na instagrame má zhruba 26,6 milióna followerov, ktorých viackrát do dňa zásobuje provokatívnymi fotkami svojho sexi tela.

Galéria: Emily Ratajkowski sa rada pýši svojimi krivkami.
Aktuálne však zaujala čímsi iným. A to radikálnou zmenou imidžu. Z tmavovlásky je totiž blondínka. Aké sú reakcie fanúšikov nevedno. Emily má komentovanie príspevkov na instagrame vypnuté. Je ale dosť pravdepodobné, že mnohých prekvapila a zaskočila.

Pri pohľade na zábery je zrejmé, že samotná modelka je z výraznej zmeny imidžu nadšená. Nechajme sa ale prekvapiť, či zostane blondínkou, alebo zatúži po svojej pôvodnej farbe vlasov...

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu