Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa speváčka vybehla na kávu: Preboha! Len v mikine a gaťkách

Lady Gaga Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Zabudla sa obliecť?! Lady Gaga (34) patrí medzi jedincov, ktorí svojími outfitmi už neraz šokovali verejnosť. Svojej povesti nezostáva nič dlžná, ani je keď je reč o oblečení na všedný deň. Speváčka sa v poslednom čase premávala ulicami v legínach a podprsenke. Naposledy sa ukázala na verejnosti v ružovej minike, ku ktorej si dala len nohavičky.

Galéria: Lady Gaga

Na topkách sme už spomínali, že sa postava speváčky Lady Gaga v poslednom čase viditeľne zaoblila. Či je za tým tehotenstvo alebo slávna blondínka len počas karantény pribrala, nevedno. Isté ale je, že chvíle v spoločnosti frajera Michaela Polanskeho si užíva.

Paparazzi ich spolu nafotili aj v uplynulých dňoch. Zaľúbenci sa vybrali na prechádzku a kávu. Obaja si zodpovedne kryli tvár rúškom, no pozornosti bulvárnych fotografov neušli. Svoj podiel na tom určite malo i to, źe blondínka pôsobila dojmom, akoby z domu odišla uprostred toho, ako sa obliekala. 

Speváčka mala na sebe ružovú oversize mikinu, ku ktorej si nič viac nedala. Pri chôdzi tak ukázala nielen svoje nohy v plnej paráde, ale aj nohavičky. Nuž, Gaga... Čo viac k tomu dodať?

Lady Gaga a Michael Polansky na prechádzke. 
Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga a Michael Polansky na prechádzke.   (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu