Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slávna herečka doslova onemela: Myslela si, že je vyliečená... KORONA znovu zaútočila!

Danna Garcia Zobraziť galériu (2)
Danna Garcia (Zdroj: RTI Television)

MEXIKO - Opäť padla na dno! Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka Danna Garcia zo Skrytej vášne bojovala s koronavírusom. Lenže už niekoľko dní si myslela, že chorobu porazila. Po negatívnom teste prišla radosť, no opakované testovanie ju pripravilo o všetky slová.

V marci Danna Garcia informovala, že bojuje s koronavírusom. Zároveň nechápala, že v Španielsku, kde v tom čase uviazla, ľudia akoby novú chorobu ignorovali. „Som v šoku, keď vidím ľudí v baroch a na diskotékach. Je to vážne, vyhýbajte sa kontaktu, prečo ste takí tvrdohlaví?” apelovala na ľudí brunetka.

Galéria: Danna García alias Norma zo Skrytej vášne

Jej stav si neskôr dokonca vyžiadal hospitalizáciu a testy po viac ako 30 dňoch boli stále pozitívne. Až neskôr dostala vytúžený negatívny výsledok, o ktorý sa verejne podelila 6. mája. Zdá sa však, že si chcela byť naozaj istá a v týchto dňoch sa nechala opätovne otestovať. 

Lenže tentoraz správy naozaj neboli dobré. Nočná mora sa vrátila. „Som znovu pozitívna na Covid-19. Nemám slov. Ďakujem všetkým, ktorí ma podporujú,” uviedla herečka na Instagrame v takzvanom príbehu. Snáď sa jej čoskoro podarí tento zatiaľ nekonečný boj vyhrať. 

Slávna herečka doslova onemela:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DG)

Viac o téme: Danna Garcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu