Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Svetová diva Madonna pozitívna: Myslela som si, že je to chrípka!

Madonna pozitívna na koronavírus. Zobraziť galériu (5)
Madonna pozitívna na koronavírus. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Napriek tomu, že po celom svete sú zavedené rozličné opatrenia v boji proti koronavírusu, ešte stále sa objavujú nové a nové prípady nákazy. Niektorí ľudia možno ani len netušia, že Covid-19 prekonali, iní sa to vďaka testovaniu protilátok dozvedeli aspoň neskôr. Práve takýto prípad je svetová pop diva Madonna (61). Tá vírus, ktorý ohrozuje celý svet, prekonala a myslela si pritom, že ide len o chrípku.

S informáciou, že prekonala koronavírus, sa podelila aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame. „Som vďačná, že môžem byť súčasťou a podporiť výskum na nájdenie lieku na koronavírus. A len pre ujasnenie pre ľudí, ktorí radšej veria senzačným titulkom, než aby si urobili vlastný prieskum o povahe ochorenia. Už nie som chorá,“ píše Madonna na sociálnej sieti, ktorá venovala finančnú injekciu na výskum lieku. 

Speváčka mala pred siedmimi týždňami vystúpiť v Paríži, čo bol plánovaný koniec jej turné. Spolu s ďalšími umelcami, ktorí pracovali na šou, ochorela a prekonala koronavírus. „Keď ste pozitívne testovaní na protilátky, znamená to, že ste vírus mali ako ja,“ vyjadrila sa popdiva. V tom čase si však myslela, že ide o bežné ochorenie. „Všetci sme si mysleli, že máme veľmi silnú chrípku. Vďakabohu sme všetci zdraví a v poriadku,“ upokojila fanúšikov nehasnúca hviezda.

Madonna mala koronavírus, teraz je však zdravá. Myslela si, že je to chrípka.
Zobraziť galériu (5)
Madonna mala koronavírus, teraz je však zdravá. Myslela si, že je to chrípka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: MadonnaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu