Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Madonna sa s tým nekašle: Svoj 61-ročný zadok pretŕča (takmer) holý!

Madonna Zobraziť galériu (8)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť provokuje! Madonna už neraz dokázala, že nepatrí do starého železa. Urobila tak aj v týchto dňoch, keď na instagrame zverejnila zábery v čipkovanej bielizni.

Galéria: Madonna

Madonna má za sebou náročné týždne. Ešte pred tým, než naplno vypukla pandemia COVID-19 mala rozbehnuté koncertné turné k albumu Madame X. Kvôli zdravotným komplikáciám a veľkým bolestiam však musela niektoré vystúpenia zrušiť.

Nedávno priznala, že počas pobytu v Paríži spolu s niektorými spolupracovníkmi prekonali hnusnú chrípku. Ako vyšlo najavo, zrejme išlo práve o nejakú formu koronavírusu, keďže bola nedávno pozitívne testovaná na protilátky koronavírusu.

Aktuálne má popová diva dôvod na radosť. Začala totiž liečbu, ktorá jej má pomôcť odstrániť bolesti a zbaviť sa rôznych zranení. „Skákala by som hore a dole, keby som to po tých 8 mesiacoch bolesti mohla. Držte mi palce,” napísala na instagram slávna blondínka. 

Zároveň zverejnila fotky pred absolvovaním procedúry. Na sebe má oblečenú len čipkovanú bielizeň, ktorá toho z jej tela veľa nezakrýva. 

Madonna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Madonna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu