Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávny herec mal chuť na Angelinu Jolie: Bozky si vynútil, zbaliť ju chcel na... Preboha!

Angelina Jolie očarila mnohých mužov. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie očarila mnohých mužov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prekvapivé odhalenie! Angelina Jolie (44) je krásna a zaujímavá žena, po ktorej túžia mnohí muži. Bývalá manželka Brada Pitta mala množstvo nápadníkov aj medzi rovnako slávnymi mužmi. K túžbe po brunetke sa najnovšie priznal aj Val Kilmer (60).

Meno Val Kilmer je späté s mnohými obľúbenými a úspešnými počinami. Spomenúť možno napríklad filmy Top Gun, Batman Navždy, Déjá Vu, Kiss Kiss Bang Bang, Spiknutie, Princ Egyptský, Snehuliak a mnohé iné. Herec, ktorý v minulosti prekonal rakovinu hrtana, sa v týchto dňoch hlási o slovo so svojou novou knihou. Tá má názov I´m Your Huckleberry a hovorí v nej aj o svojom milostnom živote.   

Val Kilmer so svojou knihou.
Zobraziť galériu (9)
Val Kilmer so svojou knihou.  (Zdroj: Instagram)

Val Kilmer randil s mnohými krásnymi ženami. Jeho šarmu podľahli napríklad Cher, Cindy Crawford, Michelle Pfeiffer, či dokonca Paris Hilton. V minulosti bol ženatý s herečkou Joanne Whalley a jeho veľkou láskou bola aj Daryl Hannah.

Val Killmer bol kedysi veľký fešák.
Zobraziť galériu (9)
Val Killmer bol kedysi veľký fešák.  (Zdroj: Warner Bros Pictures, Paramount Pictures)

Zaujímavé ale je, že slávny zvodca si robil zálusk aj na Angelinu Jolie. S ňou si v roku 2004 zahrali vo filme Alexander Veľký. Ako samotný herec v knihe priznal, s úlohou súhlasil len za predpokladu, že medzi postavami, ktoré stvárnia, budú aj nejaké intímne scény. „Nemohol som sa dočkať, až ju pobozkám,” priznal herec, ktorý bol Angelinou úplne očarený. 

Angelina Jolie a Val Kilmer sa stretli počas nakrúcania filmu Alexander Veľký.
Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie a Val Kilmer sa stretli počas nakrúcania filmu Alexander Veľký.  (Zdroj: Warner Bros)

V tom čase bola Jolie po rozchode s Billy Bobom Thorntonom a adoptovala si svoje prvé dieťa - Maddoxa. „Všetci ňou boli akoby posadnutí. Plánoval som, že jej kúpim súkromné lietadlo,” šokoval v knihe Kilmer. 

Kúpa okázalého a veľkolepého darčeka sa napokon nekonala. Angelina sa totiž po ich spoločnom nakrúcaní vrhla do práce na filme Pán a pani Smithovci. Ako je dobre známe, príťažlivosť medzi ňou a Bradom Pittom bola taká silná, že kvôli nej sa dokonca rozviedol s Jennifer Aniston. Dnes je však aj ich manželstvo už minulosťou. Jolie nemá po svojom boku oficiálneho partnera. Ktovie, či sa to Kilmer rozhodne využiť...

Viac o téme: Angelina JolieVal Kilmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu