Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzný herec z Transformerov: Rozvod po 2 rokoch a teraz... Bozkávačka s exmanželkou!

Shia LaBeouf Zobraziť galériu (2)
Shia LaBeouf (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zdá sa, že si našli k sebe opäť cestu. Herec Shia LaBeouf (33) pred dvomi rokmi potvrdil, že sa rozvádza s herečkou a modelkou Miou Goth (26). Aktuálne ich však paparazzi prichytili v uliciach Los Angeles a nechýbali ani bozky.

Shia LaBeouf a Mia Goth boli spolu približne dva roky, keď sa ich cesty rozišli. "Shia a Mia podali žiadosť o rozvod. Odlúčenie bolo priateľské a všetky detaily týkajúce sa rozvodového konania zostanú súkromné," uviedol na jeseň 2018 hercov hovorca.

Galéria: Shia LaBeouf a Mia Goth

 

 

To, že spolu už nežijú, vyšlo vtedy najavo potom, ako paparazzi prichytili Shiu vychádzať z domu speváčky FKA twigs. LaBeouf aj Goth od svojho odlúčenia randili s viacerými ľuďmi. 

Teraz ich však fotografi opäť prichytili spolu. Najprv si vyšli na prechádzku na bicykloch a potom strávili istý čas v parku. A nechýbali ani objatia a bozky. Zahraniční novinári si tiež všimli, že herec opäť nosí obrúčku.

Portál celebrity.nine.com tvrdí, že párik sa dal dokopy evidentne ešte pred februárovým odovzdávaním Oscarov. Spätne totiž vysledovali, že už vtedy mal na ruke svoj starý manželský prsteň. 

Shia LaBeouf, Mia Goth
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Shia LaBeouf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu