Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

EMOTÍVNE priznanie slávneho herca: Jeho kariéra takmer skončila, rozmýšľal nad SAMOVRAŽDOU!

Shia LaBeouf Zobraziť galériu (2)
Shia LaBeouf (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Shia LaBeouf (36) mal svoju kariéru rozbehnutú na výbornú. Celosvetovo sa preslávil vďaka filmovej sérii Transformers a bola mu predpovedaná veľká budúcnosť. Tú však zabrzdili mnohé škandály tohto hollywoodskeho herca. O tom, že bol na dne, svedčí aj jeho najnovší rozhovor, kde priznal, že dokonca uvažoval o samovražde.

Shia vďaka svojím častým excesom patrí medzi kontroverzných hercov. Aj napriek tomu, že sa mnohým vryl do pamäti vďaka úlohe Sama Witwickyho vo filmovej sérii Transformers, ľudia si ho spájajú hlavne s jeho škandálmi.

Počas jeho najhorších chvíľ v živote, kedy spadol na úplné dno a jeho herecká kariéra takmer skončila, rozmýšľal nad tým, že svoj život ukončí. Priznal to v najnovšom interview na YouTube, kde si ho pozval katolícky kňaz Bishop Barron.

Shia LaBeouf
Zobraziť galériu (2)
Shia LaBeouf  (Zdroj: SITA)

„Na stole som mal zbraň. Chcel som vypadnúť z tohto sveta. Celý môj svet sa zrútil ako domček z karát. Všetky moje plány doslova vyleteli von oknom a spôsob môjho života spôsoboval bolesť druhým ľuďom. Vtedy som to takmer vzdal. Proste som už viac nechcel žiť," povedal herec. 

„V tej dobe som bol ako atómová bomba, ktorá mala každú chvíľu vybuchnúť. Nikto so mnou nechcel hovoriť, dokonca ani moja vlastná matka. Nikto mi nevolal. Ani môj manažér, ani agenti. Už som nebol v kontakte s herectvom. Chcel som to všetko vzdať. Tá hanba, ktorú som cítil... Bola taká silná, že som takmer nemohol dýchať a nevedel som, kam sa mám v živote vydať," dodal Shia.

 

Viac o téme: Shia LaBeouf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu