Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

61-ročná herečka bojuje s KORONAVÍRUSOM: Nikdy som sa necítila tak zle!

Linda Lusardi Zobraziť galériu (7)
Linda Lusardi (Zdroj: channel 5)

LONDÝN - Spočiatku si mnohí mysleli, že Covid-19 je len trochu silnejšia chrípka. Realita je však trochu iná. Aktuálne aj bývalá modelka a herečka Linda Lusardi (61) odkazuje fanúšikom, že nikdy v živote sa necítila takto chorá.

Stále viac ľudí je nakazených koronavírusom a ten samozrejme neobchádza ani tváre z televíznych obrazoviek. Istý muž v stredu na Twitteri požiadal bývalú modelku Lindu Lusardi, ktorá sa neskôr uplatnila ako herečka, aby nahrala nejakú milú správu pre jeho dedka. Zrejme mu chcel urobiť radosť v časoch, keď sa nás všetkých dotýkajú karanténne opatrenia. 

Odpoveď však bola negatívna. Nieže by brunetka nechcela, ale... „Prepáč, Kenny. Aktuálne som strašne chorá s koronavírusom,” odpovedala Linda, ktorá má 61 rokov, a tak ju môžeme zaradiť do ohrozenejšej skupiny seniorov. 

Okamžite ju zaplavili želania skorého vyliečenia od známych aj neznámych ľudí. „Chcem sa vám všetkým poďakovať. So Samom máme symptómy Covid-19 a sme v izolácii, aby sme to ďalej nešírili. Žijeme zo dňa na deň, to je všetko, čo môžeme robiť. Ale poviem vám, že nikdy v živote sme sa necítili až takto chorí,” vyjadrila sa neskôr v osobitnom statuse.  

Linda a jej manžel Sam
Zobraziť galériu (7)
Linda a jej manžel Sam  (Zdroj: Instagram LL)

Ako neskôr dodala, nepriala by to naozaj nikomu. „Zostaňte preto v bezpečí a počúvajte rady odborníkov – prosím, starajte sa o seba, svojich milovaných a ostatných,” apelovala na ľudí v neskoršom príspevku. 

Viac o téme: KoronavírusLinda Lusardi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu