Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS a bezcitné slová slávnej herečky: Fúha, fanúšikovia jej poriadne naložili!

Vanessa Hudgens sa doma nudí. Zobraziť galériu (4)
Vanessa Hudgens sa doma nudí. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Takéto reakcie zrejme nečakala! Koronavírus zasiahol celý svet, celebrity nevynímajúc. I oni preto v týchto dňoch zdôrazňujú, aké dôležité je dodržiavať určité opatrenia. Herečka Vanessa Hudgens (31) pre svojich followerov tiež nahrala istý odkaz... Za svoje slová však schytala poriadnu kritiku!

Všetky dôležité informácie, ktoré potrebujete vedieť, nájdete na jednom mieste - na stránke Koronavírus Slovensko 2020.

Už si sype popol na hlavu! Vanessa Hudgens poriadne pobúrila väčšinu svojich followerov, ktorých má na instagrame zhruba 38, 5 milióna. Dôvodom boli jej vyjadrenia na smrtiaci koronavírus. „Zostať v karanténe do júla znie ako kopa s*ačiek. Je mi to ľúto, ale je to vírus. Dostanem to, tak to rešpektujem. Všetci to dostaneme, niektorí zomrú. Je to príšerné, ale neodvratné,” poznamenala Vanessa.

Galéria: Vanessa Hudgens - krásna, ale očividne bezcitná herečka
Na sociálnych sieťach ju hneď všetci začali označovať za bezcitnú a  jej slová za príšerné. Zrejme aj pod vplyvom toho Vanessa neskôr pridala ďalšie video. V ňom tvrdí, že jej vyjadrenia boli vytrhnuté z kontextu. „Vôbec nechcem zľahčovať túto situáciu. Sú to šialené časy, zostaňte všetci doma,” prizvukovala viackrát. 

Kráska dokonca všetkých vyzvala, aby podobne ako ona, podporili organizáciu Feeding America. „Vo svete sa dejú šialené veci. Uzavreté školy, prerušené zamestnania, neprimeraný vplyv koronavírusu na ľudí nad 60 rokov a starších, znížené príjmy.. To všetko má vplyv na väčšie požiadavky potravinovej banky. Pripojte sa ku mne a podporte túto organizáciu. Pomáhajme si navzájom namiesto toho, aby sme sa, ku*va,  vzájomne strašili!” napísala Hudgens. Tá neprezradila, akou sumou pomhla. Hviedny pár Ryan Reynolds a Blake Lively prispeli sumou milión amerických dolárov. 

Vanessa Hudgens nabáda svoje fanúšičky, aby zostali doma a hrali sa so šminkami.
Zobraziť galériu (4)
Vanessa Hudgens nabáda svoje fanúšičky, aby zostali doma a hrali sa so šminkami.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Vanessa Hudgens
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu