Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS kosí aj filmové plátno: Nakazený je silák z Hry o tróny aj hviezda Skrytej vášne!

Ďalší známi herci oznámili pozitívne testy na vírus COVID 19. Zobraziť galériu (5)
Ďalší známi herci oznámili pozitívne testy na vírus COVID 19. (Zdroj: Instagram)

ŠPANIELSKO/NÓRSKO - Počet nakazených obávaným koronavírusom naďalej stúpa a nákaza neobchádza ani hviezdy filmového plátna. Po Tomovi Hanskovi a jeho manželke, či hollywoodskom fešákovi Idrisovi Elbovi hlásia pozitívne testy aj ďalší herci.

Vírus COVID19 najnovšie ochromil aj severského siláka Kristofera Hivju (41). Ten sa preslávil najmä úlohou Tormunda v megaúspešnej sérii Hry o tróny. Hoci bol jeho test pozitívny, herec našťastie pociťuje iba veľmi mierne príznaky. „Mrzí ma, že vám musím oznámiť, že som dnes mal pozitívny test na COVID 19, Corona vírus. Moja rodina i ja sme v dobrovoľnej izolácii doma, až dokiaľ to bude potrebné. Tešíme sa dobrému zdraviu - ja mám len mierne príznaky chrípky,” zdôveril sa Kristofer na svojom Instagrame.

Galéria: Kristofer Hivju a Danna García majú pozitívne testy na koronavírus

 

Herec Kristofer Hivju sa lieči v domácej karanténe.
Zobraziť galériu (5)
Herec Kristofer Hivju sa lieči v domácej karanténe.  (Zdroj: Instagram K.H.)

Ďalšou, ktorá fanúšikom priznala alarmujúce správy, je hviezda telenovely Skrytá vášeň Danna Garcia (42). Herečka najskôr uviazla v španielskom Madride a ešte minulý týždeň sa posťažovala fanúšikom na nehorázne ceny leteniek, ktoré letecké spoločnosti neváhali vyhnať až do výšky 3000 eur. Herečka sa tak nedostala do svojho domova v Mexiku a zostala odlúčená od svojho dvojročného synčeka Danteho.

Danna García uviazla tisícky kilometrov od svojho syna Danteho.
Zobraziť galériu (5)
Danna García uviazla tisícky kilometrov od svojho syna Danteho.  (Zdroj: Instagram D.G.)

Seriálovú Normu navyše v Španielsku začali trápiť zdravotné ťažkosti. Nechala sa preto otestovať i na nový vírus. Výsledky boli, žiaľ, pozitívne. „Som v poriadku a izolovaná. Vyhýbam sa kontaktu s ľuďmi. Som v šoku, keď vidím ľudí v baroch a na diskotékach. Je to vážne, vyhýbajte sa kontaktu, prečo ste takí tvrdohlaví?” apeluje na ľudí brunetka.

Nakazená novým vírusom je aj herečka Danna García
Zobraziť galériu (5)
Nakazená novým vírusom je aj herečka Danna García  (Zdroj: Twitter D.G.)

Vírus sa šíri obrovskou rýchlosťou po celom svete a pri hviezdach strieborného plátna, pre ktoré je cestovanie takmer každodennou súčasťou ich práce, je pravdepodobné, že prípadov bude pribúdať aj v ich radoch.

Viac o téme: Kristofer HivjuDanna García
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu