Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modelka na dôchodku bez šiat: Jej telo... DOKONALOSŤ!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA)

KOSTARIKA - Tip-top! Hoci Gisele Bündchen (39) v roku 2015 ohlásila, že ide do modelingového dôchodku, objektívom sa nevyhýba. Zbožňujú ju aj paparazzi, ktorým nemá problém ukázať svoju nenalíčenú tvár, či bezchybnú postavičku v plavkách. Čo hovoríte na jej krivky vy?

Brazílska modelka Gisele Bündchen je krásna žena. Nečudo, že keď sa ako 14-ročná začala zaujímať o modeling, tak uspela. Za sebou má skvelú kariéru a viackrát kráľovala rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek sveta. Pred piatimi rokmi sa však rodáčka z Brazílie rozhodla zvoľniť pracovné tempo a ohlásila, že ide do modelingového dôchodku. „Bude sa sústrediť len na špeciálne projekty a chce viac času venovať rodine,” uviedla v tom čase jej hovorkyňa a sestra v jednom - Patricia. 

Gisele si totiž popri kariére stihla založiť aj rodinu. V roku 2009 sa vydala za hráča amerického futbalu Toma Bardyho, s ktorým má dve ratolesti.  

Pri pohľade na figúru slávnej modelky znie neuveriteľne, že je dvojnásobnou mamičkou. Kráska sa totiž pýši postavičkou, na ktorej by ste len márne hľadali nejaké nedostatky. V uplynulých dňoch ju vystavila na obdiv počas fotenia na pláži. Neušla ani pozornosti paparazzov, ktorých zábery rozhodne ulahodia očiam mnohých mužov. 

Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu