Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hororové chvíle známej sexice: Milované psy ju tak doriadili, že... Preboha!

Heather Elizabeth Parkhurst Zobraziť galériu (6)
Heather Elizabeth Parkhurst (Zdroj: E!)

LOS ANGELES - Čaká ju rok liečby a rehabilitácií! Heather Elizabeth Parkhurst (52) na uplynulý víkend nebude spomínať v najlepšom. Sexica, ktorá sa svojho času pretŕčala na stránkach magazínu Playboy a účinkovala v pár počinoch, totiž prežila hororové chvíle. Po útoku svojich štvornohých miláčikov skončila v nemocnici. Dva pitbuly dohrýzli blondínku tak, že len zázrakom a vďaka zásahu lekárov neprišla o ruku.

Heather Elizabeth Parkhurst sa zviditeľnila pózovaním pre magazín Playboy. Môže sa však pochváliť účinkovanim vo filme Policajt z Beverly Hills 3, kde si zahrala po boku Eddieho Murpyho a objavila sa aj v seriáloch NYPD Blue a Ženatý so záväzkami.  

V týchto dňoch je meno prsnatej blondínky spomínané v médiách v súvislosti s hrozivým incidentom, ku ktorému došlo v piatok večer. Ako pre médiá prezradil partner známej sexice, všetko začalo tým, že Heather pohladkala ich mladšieho pitbula menom Baby. Starší pes rovnakej rasy - Buddha začal žiarliť a vrčať. V tom sa na seba vrhli. Blondínka sa ich usilovala oddeliť a napokon ju psy dohrýzli tak, že bola nevyhnutná hospitalizácia a zásah lekárov. 

„Má rozdrvené kosti a hlboké rezy po celej ruke. Čaká ju asi rok rehabilitácií,” uviedol pre médiá blondínkin partner Mark Nason. Mnohí si zrejme kladú otázku, či si dvojica štvornohých miláčikov ponechá. Mark poskytol jasnú odpoveď. Obaja sú veľkými obhajcami chovania pitbulov a ani táto udalosť očividne ich názor nezmení. 

Heather Elizabeth Parkhurst má doma dvoch pitbulov.
Zobraziť galériu (6)
Heather Elizabeth Parkhurst má doma dvoch pitbulov.  (Zdroj: Facebook)

Heather Elizabeth Parkhurst má doma dvoch pitbulov.
Zobraziť galériu (6)
Heather Elizabeth Parkhurst má doma dvoch pitbulov.  (Zdroj: Facebook)

Heather Elizabeth Parkhurst skončila po útoku svojich psov v nemocnici.
Zobraziť galériu (6)
Heather Elizabeth Parkhurst skončila po útoku svojich psov v nemocnici.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heather Elizabeth Parkhurst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu