Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivé VIDEO nevhodné pre slabé povahy! Pes zaútočil na 18-mesačného chlapca vo výťahu

(Zdroj: Repro foto YouTube/FocusOn News Agency)

BELEM - Chvíle plné hrôzy musel prežívať 18-mesačný chlapček s jeho opatrovateľkou v Brazílii. Keď sa išli hrať na detské ihrisko, cestou vo výťahu na nich zaútočil buldog, ktorý sa zameral hlavne na dieťa. Celý incident zachytilo video, pričom chlapček ostal po útoku traumatizovaný.

Desivé momenty sa odohrali v Brazílii, keď vrčiaci buldog zaútočil na dieťa vo veku 18 mesiacov vo výťahu. Zábery ukazujú opatrovateľku malého chlapca, ktorá sa zúfalo snaží vytiahnuť vystrašené dieťa preč, keď sa pes k nemu začne dobíjať, zaženie ho do kúta výťahu a chce ho pohrýzť. Majiteľ zvieraťa dvíha chlapca do vzduchu jednou rukou, keď sa snaží ovládať svojho psa, ktorý nebol na vodítku. Chlapček počas útoku prežíva obrovský strach, kvôli čomu plače a kričí. O prípade informoval portál Daily Mail.

Dieťa počas incidentu minulý štvrtok 20. februára utrpelo modriny a uhryznutie na nohe v bytovom dome v prístavnom meste Belem. Keď k útoku došlo, chlapec a jeho opatrovateľka boli na ceste dole na ihrisko v areáli bytového domu.

Video nie je vhodné pre citlivé a slabšie povahy!

Rodina chlapca podala na políciu oficiálnu sťažnosť. Majiteľ tak čelí možným trestným obvineniam z útoku. 

Buldogy sú jedným zo 17 plemien, ktoré sa v Brazílii považujú za potenciálne nebezpečné pre verejnosť, a majitelia sú zo zákona povinní držať ich na vodítkach a zabezpečiť ich na verejných miestach a priestoroch tak, aby nemohi nikomu ublížiť.

Vo vyhlásení rodinného právnika Daniela Rodrigues Cruz sa uvádza, že sa chlapec zotavuje, ale je z incidentu traumatizovaný. „V túto chvíľu je rodina dieťaťa otrasená a čaká na psychologické vyšetrenie a viac informácií o rozsahu zranení. Chceli by mať pokoj, aby sa vyrovnali s tým, čo sa stalo," uviedol s tým, že celý prípad sa odohral ráno okolo 9:30 miestneho času. „Dúfame, že prípad bude vyriešený čo najskôr,“ dodáva.

Viac o téme: PesVýťahútok Brazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu