Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Adele chudne riadne drasticky, odborníci varujú: Bude to mať následky!

Speváčka Adele poriadne schudla. Zobraziť galériu (9)
Speváčka Adele poriadne schudla. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Adele sa zbavila nadbytočných kilogramov. Niektorí si dokonca myslia, že schudla až príliš. Najnovšie sa v britskom vysielaní k jej diéte vyjadrili odborníci a dvíhajú varovný prst.

Speváčka Adele podľa dostupných informácií zhodila asi 45 kíl. Motiváciou jej nebolo pretŕčanie sa, veď ani na sociálnych sieťach sa svojou premenou príliš nechváli. Podľa zdroja z jej okolia chcela byť fit hlavne pre svojho syna Angela. 

Adele
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Galéria: Speváčka Adele kedysi

Podľa odborníkov si však koleduje o neskoršie zdravotné následky. Jej tréner totiž pred časom prezradil, že umelkyňa prijíma denne iba 1000 kalórií.  V rannej relácii This Morning odborník na výživu Dale Pinnock poznamenal, že tempo, aké Adele nahodila, nie je udržateľné. A žiadna žena by svoj denný príjem nemala dlhodobo držať pod 1800 až 2000 kalóriami. „Príde k zlomu,” varoval speváčku. 

A nezabudol pripomenúť, že takýto režim môže mať negatívny vplyv na zdravie. Telo totiž nebude mať potrebnú energiu na riadenie všetkých procesov. „Po niekoľkých týždňoch už nebudete takí aktívni, zistíte, že váš mozog je akoby zahalený v hmle a budete podráždení, veľmi rýchlo vzplaniete,” vyjadril sa Dale. 

„1000 kalórií na deň naozaj nie je udržateľných a veľmi rýchlo zlyháte,” doplnila ho ďalšia hostka, Dr. Zoe, ktorá odporúča robiť malé zmeny v dlhodobom horizonte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Portal Adele Brasil (@portaladelebr),

A čo by Pinnock poradil slávnej speváčke pri chudnutí? „Pomaly a vytrvalo vyhráš závod, určite si nájdi niečo, čoho sa môžeš držať,” vyhlásil. 

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu