Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Adele zhodila až 45 kíl: Aha, ako sa jej to podarilo!

Adele Zobraziť galériu (4)
Adele (Zdroj: Instagram Adele)

LONDÝN - Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Adele poriadne schudla. Podľa ženy, ktorá ju stretla na dovolenke, sa speváčka priznala, že išlo dole okolo 45 kíl. Zdroj z jej blízkeho okolia prezradil, ako to docielila a čo vlastne bolo jej motiváciou.

Speváčka Adela aktuálne vyzerá výborne a hlavne šťastne. Aj keď je pravda, že po nedávnych fotografiách z pláže niektorí ľudia už polemizujú, či neschudla až príliš. „Spočiatku sme ju ledva spoznali, lebo naozaj veľmi schudla. Povedala nám, že zhodila okolo 45 kíl,” cituje People 19-ročnú fanúšičku, ktorá zmenenú umelkyňu stretla v reštaurácii. 

Adele
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zdroj zo speváčkinho okolia potom magazínu prezradil, ako to vlastne bolo s Adeliným chudnutím. Bola na prísnej diéte a popritom makala vo fitku a cvičila aj Pilates. Ale nebolo to preto, aby vyzerala na pódiu či fotkách lepšie ako predtým. 

„Je ľahké sústrediť sa len na jej fyzickú premenu, ale je to o niečom väčšom. Dostala sa do bodu, keď sa necítila dobre. Vedela, že musí niečo zmeniť, pretože chcela byť čo najzdravšou matkou,” povedal speváčkin blízky človek. Adele teda nemyslela len na seba, ale hlavne na svojho syna Angela. 

Speváčka Adele zhodila až
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Adele)

Ako tento zdroj dodal, slávna Britka sa sústredila hlavne na to, ako môže byť zdravšia a správať sa lepšie k svojmu telu. A vôbec nešlo primárne o chudnutie. „Schudla, lebo prestala piť a konzumuje skutočné jedlo. A tiež je spokojná so svojou zmenou po psychickej stránke. Je sebavedomejšia, inak sa oblieka a celkovo pôsobí proste šťastnejšie,” uzavrel. 

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu