Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vedci zverejnili rebríček najkrajších mužov sveta: TOTO je víťaz!

Robert Pattinson Zobraziť galériu (4)
Robert Pattinson (Zdroj: FOTO: Instagram, SITA)

VEĽKÁ BRITÁNIA - Názory na to, čo je skutočne krásne, sa líšia u každého z nás. Uznávaný Britský plastický chirurg Julian De Silva však použil vedeckých metód, aby zostavil rebríček najkrajších mužov. Víťazstvo si odniesol, ako inak, hollywoodsky fešák.

Určiť, kto z nás je najkrajší, nie je vôbec jednoduché. Doktor De Silva sa preto oprel o vedecké princípy, ale i umenie. Na zostavenie rebríčka totiž použil počítač a takzvaný Zlatý alebo Božský rez. Ide o rovnicu, ktorú vymysleli grécki vedci, a pomocou ktorej merali krásu. A to nielen u ľudí, ale i vo všetkom v prírode.

Galéria: Najkrajší muži v šoubiznise 2020

Najbližšie k dokonalosti sa podľa tohto vzorca dostal herec Robert Pattinson (33) a stal sa tak oficiálne najkrajším mužom šoubiznisu. Podľa vedy sa proporcie tváre hviezdy z upírskej ságy priblížili k dokonalosti až na viac než 92 percent. „Robert Pattinson sa po zmeraní všetkých častí tváre stal jasným víťazom," potvrdil De Silva.

Podľa vedeckých výpočtov je najkrajším mužom planéty herec Robert Pattinson.
Zobraziť galériu (4)
Podľa vedeckých výpočtov je najkrajším mužom planéty herec Robert Pattinson.  (Zdroj: Instagram drjuliandesilva)

Herec tesne porazil ďalších hollywoodskych miláčikov ako Henryho Cavilla (36), ktorý momentálne hviezdi v seriáli Zaklínač alebo ak chcete, The Witcher. Na tretej priečke skončil Bradley Cooper (45) a nad 90 percentami sa udržal aj Brad Pitt (56).

Britský plastický chirurg zverejnil zoznam 10 najkrajších mužov šoubiznisu.
Zobraziť galériu (4)
Britský plastický chirurg zverejnil zoznam 10 najkrajších mužov šoubiznisu.  (Zdroj: Instagram drjuliandesilva)

Do zoznamu fešákov sa ďalej zmestili aj nestarnúci George Clooney (58), Hugh Jackman (51), futbalista David Beckham (44), či herec Idris Elba (47), raper Kanye West (42) a hviezdny Ryan Gosling (39). Naopak, v rebríčku chýbajú mená ako Jamie Dornan (37) známy zo sexi trilógie Fifty shades, alebo vždy dokonalý Orlando Bloom (43).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu