Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávny herec sa na prehliadku dotrepal v sukni: Hej, to si ukradol babičke?!

Robert Pattinson Zobraziť galériu (9)
Robert Pattinson (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Zvolil pomerne netradičný outfit! Obľúbený herec Robert Pattinson (36) sa pred pár dňami zúčastnil prehliadky luxusnej značky Dior. Umelec je zároveň hlavnou tvárou tohto módneho domu a podľa toho vyzeralo aj jeho oblečenie. To dozaista zaujalo nielen prítomných, ale aj všetkých jeho fanúšikov.

Anglický herec Robert Pattinson patrí medzi dobre známe hviezdy filmového plátna. Slávu mu priniesli viaceré úlohy vo filmoch, avšak väčšina fanúšikov si ho pamätá z filmovej série Twilight. Okrem nej si zahral napríklad vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša.

Robert Pattinson
Zobraziť galériu (9)
Robert Pattinson  (Zdroj: SITA/Chris Young/The Canadian Press via AP)

Pattinson sa teší veľkej obľube aj v súčasnosti, o čom hovorí aj fakt, že si ho módny dom Dior vybral ako svoju hlavnú tvár pre tohtoročnú kolekciu jar/leto. Známy umelec tak nemohol chýbať na poslednej prehliadke tejto značky.

Tá sa uskutočnila počas módnych dní v Paríži, ktorý bol zameraný na mužskú módu. Pattinson však svojím outfitom poriadne prekvapil, keďže sa na nej objavil v sukni. Tú doplnil kožušinovou bundou a čižmami. Čo na túto kreáciu hovoríte?!

Robert Pattinson
Zobraziť galériu (9)
Robert Pattinson  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Robert Pattinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu