Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Twilightu hrá Batmana: Paradox... Dostal koronavírus!

Robert Pattinson mal pozitívny test na COVID-19. Zobraziť galériu (5)
Robert Pattinson mal pozitívny test na COVID-19. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Fanúšikovia poznajú Roberta Pattinsona (34) najmä ako upíra Edwarda z obľúbenej ságy Twilight. Najnovšie sa však na plátnach kín mal predstaviť ako slávny Batman. Natáčanie hollywoodskeho filmu však muselo byť pozastavené - nový predstaviteľ netopierieho muža paradoxne dostal koronavírus!

Len nedávno sa natáčanie nového Batmana po dlhej prestávke spôsobenej pandémiou znovu rozbehlo a výroba musela byť opäť pozastavená. Warner Bros štúdio uviedlo, že dôvodom je pozitívny test na koronavírus u jedného z členov štábu. 

Galéria: Robert Pattinson

„Člen štábu filmu The Batman mal pozitívny test na koronavírus a v súlade s nastavenými pravidlami je teraz v karanténe. Filmovanie je dočasne prerušené,“ znie stanovisko s tým, že nakazenú osobu nemenovali.

Magazín Vanity Fair však prišiel s informáciou, že pozitívne testovaným členom štábu má byť hlavná hviezda filmu - Robert Pattinson. No a s ohľadom na špekulácie o pôvode vírusu COVID-19 je fakt, že ho dostal práve predstaviteľ netopierieho muža skutočným paradoxom.

Viac o téme: Robert Pattinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu