Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Superbowle bolo poriadne horúco: J Lo a Shakira sa odtrhli z reťaze... Hriešne výstrihy aj tanec pri tyči!

Shakira a Jennifer Lopez rozvášnili divákov! Zobraziť galériu (13)
Shakira a Jennifer Lopez rozvášnili divákov! (Zdroj: Foto: SITA/AP)

MIAMI – V nedeľu ovládlo Hard Rock Stadium na Miami nielen športové podujatie roka, ale aj poriadne sexi a hriešne vystúpenie dvoch veľkolepých hviezd. Už tradične vyvrcholila play off severoamerickej NFL v americkom futbale finálovým zápasom, pričom po ubehnutí polčasu sa diváci rozhodne mali na čo pozerať. Mikrofónov sa ujali Shakira a Jennifer Lopez a rozprúdili poriadnu šou!

Super Bowl je doslova udalosť roka. Minimálne pre nadšencov amerického futbalu. Vrcholí ním totiž play off severoamerickej NFL a svoju tradíciu má už od roku 1967. Ide o jednu z najsledovanejší udalostí v zámorí. A práve tu vystúpili po polčase dve spevácke hviezdy – Jennifer Lopez a Shakira, ktoré odpálili poriadnu šou.

Shakira a J Lo odpálili poriadne sexi šou na Super bowl.
Zobraziť galériu (13)
Shakira a J Lo odpálili poriadne sexi šou na Super bowl.  (Zdroj: SITA/AP Photo/Seth Wenig)

Ako prvá nabehla na pódium Shakira v červených trblietavých šatočkách a poriadne sa zvŕtala. Sprevádzali ju pritom mnohí tanečníci. Pri jednej z piesní sa dokonca chopila elektrickej gitary, pri ďalšej sa postavila do ohnivého kruhu a predviedla sexi brušný tanec. Nechala sa dokonca aj unášať na rukách davu a zaspievala svoje najväčšie hity.

Neskôr ju vystriedala diva Jennifer Lopez, ktorá odpálila svoju šou vo veľkom. Ani pri nej nechýbala horda tanečníkov, sexi kostýmy a krútenie krivkami. J Lo sa počas svojho vystúpenia zvŕtala pri tyči a to, čo predviedla, by jej mohla závidieť nejedna poledancerka. Na pomoc mala aj niekoľkých tanečníkov, pričom na jednom z nich si chvíľku visela dole hlave ako netopier.

Na záver polčasovej prestávky čakalo sexi speváčky spoločné vystúpenie. Obliekli sa do kontrastu zlatá a strieborná a išli na vec. Obe odpálili poriadnu šou, ktorú zakončili vrtením chrumkavými zadočkami. Za svoje vystúpenie si vyslúžili obrovské ovácie a nemalý úspech zožali zaiste aj ich kostýmy. Diváci boli nadšení a tento program je považovaný za jedno z najsexi vystúpení vôbec.

Viac o téme: Jennifer LopezShakiraSuper Bowl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu