Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z Rickyho Martina je štvornásobný otec: S manželom majú syna!

Ricky Martin so svojím priateľom Zobraziť galériu (3)
Ricky Martin so svojím priateľom (Zdroj: twitter/Page Six)

NEW YORK - Portorický spevák Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef sú štvornásobní rodičia. Štyridsaťsedemročný interpret a o osem rokov mladší umelec privítali na svete syna Renna. Martin sa novým prírastkom do rodiny pochválil na službe Instagram, kde zverejnil snímku s manželom a novorodencom v náručí.

Marton a Yosef začali randiť na jar v roku 2016 a v novembri toho istého roku sa zasnúbili. V januári 2018 Martin oznámil, že sa zosobášili. Dvojica spolu vychováva 11-ročné dvojčatá Mattea a Valentina a 10-mesačnú dcéru Luciu.

Ricky Martin a jeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/Ricky Martin)

Enrique José Martín Morales začal kariéru už ako dvanásťročný, keď sa stal členom chlapčenskej skupiny Menudo. Jeho eponymná debutová sólovka vyšla v roku 1991 a postupne na ňu nadviazal aj ďalšími deviatimi štúdiovkami - Me Amarás (1993), A Medio Vivir (1995), Vuelve (1998), Ricky Martin (1999), Sound Loaded (2000), Almas del Silencio (2003), Life (2005), Música + Alma + Sexo (2011) a A Quien Quiera Escuchar (2015). Podarilo sa mu získať množstvo cien, medzi ktorými sú napríklad dve Grammy, tri Latin Grammy či tri Billboard Music Awards.

Viac o téme: DieťaSynNarodenieRicky Martin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu