Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Deppova dcéra nemala konkurenciu: Wau, Johnny, tá sa vydarila!

Lily-Rose Depp Zobraziť galériu (10)
Lily-Rose Depp (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Majú byť prečo pyšní! Láska medzi Johnnym Deppom (56) a Vanessou Paradis (46) síce po 14 rokoch skončila, avšak vzišli z nej dve ratolesti - syn John (17) a dcéra Lily-Rose (20). Obaja sa rozhodi kráčať v šľapajách slávnych rodičov, avšak verejnosti je viac známe staršie z prominentných detí. Kráska sa vo štvrtok ukázala na londýnskej premiére filmu The King a určite nám dáte za pravdu, že na červenom koberci vyzerala skvele.

Na topkách sme už zhruba pred mesiacom ospevovali krásu a šarm mladej herečky Lily-Rose Depp. Spoločne s milencom Timotheem Chalametom a tvorcami filmu The King vtedy predstavovali počin v rámci festivalu v Benátkach. 

Vo štvrtok večer mal film svoju prmiéru aj v Londýne. Kráska si i teraz dala na svojom vzhľade poriadne záležať. Na sebe mala kreáciu, ktorá pozostávala z čiernej maxi sukne a bieleho topu, pod ktorý si Lily-Rose nedala podprsenku.   

Dcéra Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis sa pikantnému odhaleniu vyhla a na červenom koberci sa predvádzala ako ozajstná dáma. Dokonca sa držala ďalej aj od svojho milenca Timotheeho. Toho počas nedávnej dovolenky bozkázavala tak vášnivo, že paparazzom takmer vypadli oči z jamiek. 

Lily-Rose Depp vyzerala na červenom koberci skvee.
Zobraziť galériu (10)
Lily-Rose Depp vyzerala na červenom koberci skvee.  (Zdroj: SITA)

Lily-Rose Depp veľmi dobre vie, čo jej pristane.
Zobraziť galériu (10)
Lily-Rose Depp veľmi dobre vie, čo jej pristane.  (Zdroj: SITA)

 

Viac o téme: Johnny DeppLily-Rose Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu