Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna umelkyňa v uliciach: Preboha, veď vyzerá ako čudák!

Vanessa Paradis Zobraziť galériu (5)
Vanessa Paradis (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Je to vôbec ona? Vanessa Paradis (47) patrí medzi celebrity, ktoré ani netreba príliš predstavovať. Šarmantná Francúzka je známa ako modelka, herečka, speváčka a dáma, ktorá na červenom koberci málokedy sklame. Pri pohľade na aktuálne zábery paparazzov však zrejme nebudete veriť vlastným očiam.

Aby sa nezabudlo, meno Vanessy Paradis sa mnohým spája aj s hercom Johnny Deppom. Ten aktuálne zvádza drsnú vojnu so svojou exmanželkou Amber Heard a v rámci súdneho procesu zaznelo množstvo šokujucich odhalení. Vanessa, ktorá má s Johnnym dcéru a syna, však stojí na jeho strane.

Umelkyňa sa v roku 2018 vydala za spisovateľa a režiséra Samuela Benchetrita. Mala by sa však mať na pozore, aby sa jej manžel neobzeral za inými. Pred pár dňami vyšla do ulíc a vzhľadom veru vôbec neohúrila. Za iných okolností šaramantná Francúzka totiž vyzerala ako taký čudák.

Neforemné a rozgajdané oblečenie, na hlave klobúk, ktorý už čo-to prežil a cigareta v ústach. To je kombinácia, ktorú Vanessa zvolila. Je až zázrak, že ju bulvárny fotograf spoznal. S hviezdou z červeného koberca toho totiž ozaj nemala veľa spoločného...

Galéria: Vanessa Paradis v spoločnosti
Vanessa Paradis v uliciach príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (5)
Vanessa Paradis v uliciach príliš neohúrila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Vanessa Paradis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu