Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Paparazzi FOTO éterickej hviezdy: Preboha! TOTO nemyslí vážne

Vanessa Paradis Zobraziť galériu (8)
Vanessa Paradis (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Bolo jej vidno len oči! Vanessa Paradis je súčasťou šoubiznisu dlhé roky. Na bulvárnych fotografov by preto mala byť zvyknutá. V uplynulých dňoch sa im slávnu francúzsku speváčku, herečku a bývalú modelku podarilo zvečniť v uliciach a teda, dáte nám za pravdu, že dnešná oslávenkyňa na nich vyzerala dosť čudne.

Vanessa Paradis sa narodila 22. decembra 1972 vo Francúzsku. Keď mala osem rokov účinkovala v televíznej šou L´École des fans, kde predviedla svoj spevácky talent. O pár rokov neskôr, ako 14-ročná zaspievala skladbu Joe le taxi a stávala sa stále viac známejšou. 

Vanessa Paradis kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Vanessa Paradis kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Popri speve sa začala venovať aj modelingu a herectvu. Vanessa bola a i s pribúdajúcimi rokmi stále je étericky pôsobiaca bytosť. Jej poznávacím znamením je výrazná medzera medzi prednými zubami. Pre iných možno nedostatok, pre túto blondínku prednosť.

Vanessa Paradis ako modelka.
Zobraziť galériu (8)
Vanessa Paradis ako modelka.  (Zdroj: Instagram)

Popri kariére nemožno zabudnúť na súkromie a milostný život tejto hviezdy. Vanessa okrem iných milovala Lennyho Kravitza. Dôležité miesto v jej živote nepochybne má Johnny Depp, ktorému porodila dcéru Lily-Rose a syna Johna Christophera. Dvojica potvrdila rozchod v roku 2012. V roku 2018 sa Paradis vydala za spisovateľa Samuela Benchetrita. 

Vanessa Paradis
Zobraziť galériu (8)
Vanessa Paradis  (Zdroj: SITA)

Nedávno sa paparazzom podarilo nafotiť Vanessu počas bežného dňa v uliciach. Slávna umelkyňa venčila svojho štvornohého miláčika a bola od hlavy po päty zamaskovaná tak, že jej bol vidno len oči. Či jej bola zima, alebo sa chcela skryť, nevedno. Isté ale je, že to vyzeralo dosť zvláštne...

Áno, pozeráte sa na Vanessu Paradis.
Zobraziť galériu (8)
Áno, pozeráte sa na Vanessu Paradis.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Vanessa Paradis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu