Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový Spider-Man má hviezdnych priateľov: Je za to vďačný!

Tom Holland Zobraziť galériu (4)
Tom Holland (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Anglický herec Tom Holland je rád, že má priateľov medzi kolegami. Dvadsaťtriročný rodák z Londýna to povedal v rozhovore pre magazín GQ Style.

"Mám veľké šťastie, že mám priateľov, akými sú Zendaya, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth alebo Jake Gyllenhaal a môžem im naozaj dôverovať," uviedol a dodal, že je rád za spoluprácu s takýmito veľkými hviezdami. "Oni sú už na veľmi vysokej úrovni, sú profesionáli a zároveň sú milí a skromní. Pre mňa to bol výborný spôsob, ako mi otvoriť oči v tom, že môžete pracovať v tomto biznise, dostať sa na takú úroveň a nebyť pritom blbec," vyjadril sa.

Cobie Smulders, Samuel L.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Thomas Stanley Holland účinkoval napríklad vo filmoch Nič nás nerozdelí (2012), V srdci mora (2015), Stratené mesto Z (2016) či historickom miniseriáli Wolf Hall (2015). Známy je aj ako predstaviteľ Petra Parkera a jeho superhrdinského alter ega Spider-Mana z marvelovských komiksoviek Captain America: Občianska vojna (2016), Spider-Man: Návrat domov (2017), Avengers: Nekonečná vojna (2018), Avengers: Endgame (2019) a Spider-Man: Ďaleko od domova (2019). V roku 2017 získal cenu BAFTA v kategórii Rising Star.

Viac o téme: HerecSpider-ManTom Holland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu