Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto je pravá tvár herečky Andie MacDowell? Juj!

Andie MacDowell Zobraziť galériu (6)
Andie MacDowell (Zdroj: TASR)

NEW YORK - Herečka Andie MacDowell bola vždy nestarnúcou ikonou. Vďaka mladistvému výzoru bola aj tvárou kozmetickej značky. Dnes, v 61 rokoch, už má aj ona vrásky. Napriek tomu vyzerá stále dobre... Kým ju nepripravenú nenachytajú paparazzi.

Andie MacDowell si najnovšie zahrala vedľajšiu úlohu vo filme Ready or not, ktorý aktuálne s kolegami promuje v USA. Hoci má už 61, na premiére vyzerala naozaj príťažlivo. A to aj napriek tomu, že jej tvár už zdobia vrásky. Tie jej ale z pôvabu veľa neukrojili. 

Toto je pravá tvár
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Toto je pravá tvár
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram AM)

Pred kamerami a fotografmi Andie stále vyzerá výborne. Horšie to je, keď ju niekto zastihne nepripravenú. Paparazzi ju totiž zachytili na Manhattane a nevznikli z toho práve lichotivé snímky. Herečka na nich vyzerá podstatne staršie, než pred pár dňami na spomínanej premiére, či na svojich instagramových záberoch. 

Podľa všetkého ale jej vzhľad môžeme pripísať únave. Predsa len v 61 rokoch zvládať celý kolotoč okolo marketingu a neustále chodiť do spoločnosti a na propagačné večierky... To by asi unavilo každého a nejeden z nás by pôsobil strhane. 

Toto je pravá tvár
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Ak vás zaujíma aktuálne počasie v New Yorku, kliknite sem»

Viac o téme: Andie MacDowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu