Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

FOTO Hviezda Marveloviek si nedala pozor: Otrčila holý zadok na internete... Pustil sa do nej celý šoubiznis!

Chris Pratt si na dovolenke vyrobil malér. Zobraziť galériu (5)
Chris Pratt si na dovolenke vyrobil malér. (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

HAVAJ - Na medové týždne tak ľahko nezabudne hollywoodsky herec Chris Pratt (40). Ten sa pochválil na sociálnej sieti záberom z ďalekého Havaja, na ktorom síce ukázal časť svojho pozadia, no do očí udrelo niečo celkom iné. Herec to totiž poriadne prehnal so slniečkom.

Hviezda filmu Strážcovia galaxie, herec Chris Pratt sa začiatkom júna oženil. Do manželstva vhupol s knižnou autorkou a blogerkou Katherine Schwarzeneggerovou (29), dcérou známeho svalovca Arnolda Schwarzeneggera.

Svadba sa konala v kalifornskom Montecite, a to len rok po tom, ako sa dvojica dala dohromady. Krátko po svadbe mladomanželia odcestovali na tropický Havaj, kde si užívajú medové týždne. Dovolenka, ktorú by im nejeden závidel, sa však pre herca razom zmenila na utrpenie.

FOTO Hviezda Marveloviek si
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram C.P.)

Hollywoodsky fešák sa pravdepodobne trošku pozabudol na pláži a svoju kožu až príliš vystavil slnečným lúčom. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a herec si teraz lieči nepríjemné spáleniny kože.

Na záber reagovali i mnohí herecký kolegovia. „Teraz už viem, čo ti poslať ako svadobný dar. A inak, nemusíš sa až tak snažiť, aby si mal dôvod ukázať zadok!" zavtipkoval si na jeho adresu americký herec a režisér Ethan Hawke. „Mám na to nejaký Goop," ponúkla svoju pomoc herečka Gwyneth Paltrow, ktorá nezabudla spomenúť svoju kozmetickú značku.

FOTO Hviezda Marveloviek si
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.Š.)

Herec momentálne nedá dopustiť na chladivé aloe, vyzerá to však, že nasledujúcich pár dní sa mu bude asi veľmi ťažko zaspávať.

Viac o téme: Chris Pratt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu