Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná speváčka zverejnila poriadne čudnú FOTO: TOTO by mnohé neukázali!

Stacey Solomon Zobraziť galériu (5)
Stacey Solomon (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - S fanúšikmi sa fakt delí o všetko! Stacey Solomon (29), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej súťaži X Factor, momentálne nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Na instagrame sa pravidelne zveruje s radosťami a starosťami spojenými s tehotenstvom. Fotkou svojho chlpatého bruška ale mnohých zaskočila.

Bez príkras a retuše! Tehotenstvo je krásnym obdobím, avšak mnohé ženy nám dajú za pravdu, že so sebou prináša aj rôzne útrapy. Svoje by o tom vedela hovoriť aj britská speváčka Stacey Solomon. Brunetka totiž zverejnila na instagrame fotku svojho bruška, na ktorom sa jej počas tehotenstva objavili tmavé chĺpky. 

Reakcie fanúšikov boli rôzne. Chlapi boli zväčša zaskočení, že takúto fotku vôbec zverejnila na internete. „Tak toto chcelo veľa odvahy. Neviem, či by sa takto ukázala svetu niektorá iná tehotná celebrita,” znie jeden z komentárov. A veru, pohľad na chlpatý ženský pupok je pomerne zvláštny. 

Pre mnohé tehotné ženy a dnes už mamičky však nie. Viaceré sa Stacey zverili s tým, že mali rovnaký problém. „Na vine sú hormóny. Časom to samé zmizne,” reagovali fanúšičky, ktoré boli nadšené z toho, že speváčka takto dokázala, že aj ona je len obyčajným smrteľníkom. 

Stacey Solomon zverejnila na instagrame fotku svojho chlpatého tehotenského bruška.
Zobraziť galériu (5)
Stacey Solomon zverejnila na instagrame fotku svojho chlpatého tehotenského bruška.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Stacey Solomon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu