Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pomsta za aféru s Gagou? Aha, s kým vliezla do postele Bradleyho žena!

Irina Shayk a Bradley Cooper Zobraziť galériu (6)
Irina Shayk a Bradley Cooper (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Veď to nie je jej chlap! Povedal si zrejme každý, kto zbadal nedávny instagramový príspevok modelky Iriny Shayk (33). Sexi Ruska sa v uplynulých mesiacoch musela prizerať tomu, ako bolo meno jej partnera Bradleyho Coopera (44) spájané so speváčkou Lady Gaga (33), s ktorou vo filme Zrodila sa hviezda stvárnili zamilovanú dvojicu. Mnohí sa nazdávajú, že ich láska nebola len hraná...

Film Zrodila sa hviezda a spoločné vystúpenie jeho hlavných hviezd na odovzdávaní Oscarov spôsobili hotové šialenstvo. Každý s napätím sledoval, či sa fámy o mileneckej afére Lady Gagy a Bradleyho Coopera ukážu ako pravdivé. V centre pozornosti bola aj hercova partnerka a matka jeho dcérky Irina Shayk. 

Ošiaľ postupne utíchol. Irina však v týchto dňoch zverejnila na instagrame momentku z postele, v ktorej jej robil spoločnosť neznámy muž. A fanúšikovia si neodpustili aj osobnejšie komentáre. „To je tvoja pomsta? A Bradley je kde? V posteli s Lady Gagou?” znejú vybrané z nich. 

Irina na komentáre zvyčajne nereaguje. Medzi ňou a Bradleym by malo byť všetko v poriadku. Ani doposiaľ na instagrame nezverejňovala fotky zo súkromia. Mužom, s ktorým vliezla do postele, je kreatívny šéf značky Burberry - Riccardo Tisci.  

Irina Shayk zverejnila na instagrame fotku, na ktorej je v posteli s iným mužom.
Zobraziť galériu (6)
Irina Shayk zverejnila na instagrame fotku, na ktorej je v posteli s iným mužom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lady GagaBradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu