Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Zo slávnej hviezdy striptérka: Pohľad na ňu vyráža dych!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lopez (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To je telo! Speváčka a herečka Jennifer Lopez (49) patrí k hviezdam, ktoré na topkách ospevujeme pomerne často. A právom. Je talentovaná, úspešná a krásna. Okrem príprav na svadbu ju aktuálne zamestnáva najmä nakrúcanie nového filmu, v ktorom stvárňuje striptérku.

Jennifer Lopez je pri komunikácii s fanúšikmi cekom aktívna. Prostredníctvom instagramu sa s nimi delí o momentky zo svojho súkromia, ale propaguje tiež svoje pracovné aktivity. Momntálne je to napríklad aj nakrúcanie počinu, v ktorom si zahrá striptérku Ramonu. „Som podnikavé dievča. Len chcem, aby ste to vedeli. Na pľaci počas nakrúcania filmu Hustlers,” pripísala herečka k fotke, na ktorej pózuje v úsporných bikinách. 

Jennifer trávi veľa času cvičením a dbá o svoju postavičku. Vie to hádam každý z jej fanúšikov. Aj napriek tomu mnohých pohľad na jej vypracované telo dosť šokoval. „Neuveriteľné! Absolútna dokonalosť,” znie v mnohých komentároch.  

Niet pochýb, že fanúšikovia budú nadšení aj zo samotného filmu. Lopez v nedávnych rozhovoroch prezradila, že tancu pri tyči venovala veľa času. „Bola som sama modrina. Zrazu som cítila také svaly, o ktorých som ani nevedela, že ich mám,” uviedla slávna herečka. 

Jennifer Lopez vystavila na obdiv svoje vypracované telo.
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Lopez vystavila na obdiv svoje vypracované telo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu