Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žalostný pohľad na niekdajšiu hviezdu: Preboha! Môže to byť ešte horšie?

Lisa Appleton Zobraziť galériu (7)
Lisa Appleton (Zdroj: profimedia.sk)

BLACKPOOL - Skončila na úplnom dne! Lisa Appleton (50) sa zviditeľnila účinkovaním v britskej verzii reality šou Big Brother. Avšak časy, keď bola za hviezdu, sú už dávno preč. Korpulentná tmavovláska v posledných rokoch predvádza totálne zúfalstvo. Fotograf ju najnovšie zvečnil, ako prespáva v kufri svojho auta.

Tá teda dopadla! Vo Veľkej Británii je viacero jedincov, ktorí sa zviditeľnili účinkovaním v nejakej reality šou. Záujem a pozornosť médií sa potom usilovali získať zúfalými a občas poriadne šialenými spôsobmi. Svoje by o tom vedela hovoriť 50-ročná Lisa Appleton.

Lisa sa do povedomia divákov šou Big Brother dostala aj vďaka tomu, že spoločne so súťažiacim menom Mario Marconi prežívali pred kamerami lásku. Počas trvania šou sa dokonca zasnúbili a v roku 2010 spečatili svoj vzťah svadbou. Netrvalo ale dlho a prišiel rozvod.

Lisa Appleton a Mario Marconi v čase, keď tvorili šťastný pár.
Zobraziť galériu (7)
Lisa Appleton a Mario Marconi v čase, keď tvorili šťastný pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Lisa v posledných rokoch pútala bulvár rôznymi excesmi a vyčíňaním. Bez hanby sa pretŕčala nahá, kdekoľvek si to zmyslela, či robila reklamu na sexshop. A veru, pohľad na ňu bol dosť rozpačitý. 

Ani na aktuálnych záberoch nie je svojská Angličanka vykreslená v tom najlepšom svetle. Podľa medializovaných informácií nemá kde bývať. A tak prespáva v kufri svojho auta, ktoré je nateraz jej domovom.

Lisa Appleton fotografom ochotne zapózovala, ako prespáva v kufri svojho auta.
Zobraziť galériu (7)
Lisa Appleton fotografom ochotne zapózovala, ako prespáva v kufri svojho auta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lisa Appleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu