Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský ŠOK pre fanúšikov legendárneho rockera: Zrušený koncert a... Nemocničné lôžko!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (5)
Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anglický spevák Ozzy Osbourne musel pre infekciu zrušiť víkendový koncert v Kalifornii a podstúpiť operáciu. Šesťdesiatdeväťročný rocker je pritom v súčasnosti na rozlúčkovom turné po Severnej Amerike. Namiesto sobotňajšieho koncertu v meste Mountain View však skončil v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles, kde mu následne operovali ruku.

Na službe Instagram neskôr zverejnil fotografiu obviazanej ruky z nemocničného lôžka a potvrdil, že mu "liečili infekciu". V nemocnici pod dohľadom lekárov strávi podľa vlastných slov ešte niekoľko dní. Následne pridal ešte ďalšiu fotografiu, ako líže zmrzlinu, s popisom "Po operácii sa už cítim lepšie. Zmrzlina pomáha".

John Michael "Ozzy" Osbourne sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010.

Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

Viac o téme: Ozzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu