Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Princova bývalka úplne holá: Tento ÚLOVOK mal Harry v posteli!

Cressida Bonas Zobraziť galériu (11)
Cressida Bonas (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kedysi ju takto videl len on, dnes celý svet! Cressida Bonas (29) je anglickou herečkou a modelkou, avšak verejnosť ju vníma najmä ako bývalú milenku princa Harryho. Sympatická plavovláska na seba aktuálne strhla pozornosť vďaka odvážnemu zaberu, na ktorom pózuje tak, ako ju Boh stvoril. Pozrite, prečo sa vyzliekla!

Stačilo možno málo a Cressida Bonas by sa dnes pýšila titulom vojvodkyňa. Vzťah s princom Harrym jej však v roku 2014 stroskotal. Zaujímavé však je, že po rozchode spolu dobre vychádzali a blondínka sa dokonca zúčastnila jeho svadby. 

A kým Harry žiari po boku krásnej Meghan, o milostnom živote sympatickej Cressidy sa v médiách príliš nehovorí. V týchto dňoch ale zaujala odvážnym záberom, ktorý vznikol v rámci kampane FishLove. Princova exmilenka pózovala pred objektívom celkom nahá a k telu si tisla malého žraloka. 

„Nadmerný rybolov ničí krásny morský svet a ubližuje komunitám žijúcim na pobreží. Teší ma, že som súčasťou kampane, ktorá sa usiluje skoncovať s nadmerným rybolovom, kým ešte nie je neskoro,” povedala pre Evening Standard mladá herečka. 

Okrem Cressidy sa do kampane tento rok zapojili a Paris Jackson, Sean Penn, či Josh Brolin. Ich FOTO nájdete v GALÉRII>> 

Cressida Bonas pózovala pred objektívom v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (11)
Cressida Bonas pózovala pred objektívom v Evinom rúchu.  (Zdroj: FishLove)

Viac o téme: Princ HarryCressida Bonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu