Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Vojvodkyňa Meghan v posteli: Och, Harry, fakt spáva v tomto?!

Vojvodkyňa Meghan Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňa Meghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bez mejkapu, strapatá a ako obyčajná smrteľníčka! Sociálnymi sieťami v týchto dňoch koluje výnimočný záber lásky princa Harryho - Meghan. Vojvodkyňa zo Sussexu na ňom pózuje v posteli, kde jej robí spoločnosť jej rozkošná krstná dcéra. Pri pohľade na jej pyžamo nám ostáva len dúfať, že k urodzenému manželovi si občas oblečie aj provokatívnejšie kúsky.

Keď sa chcela americka herečka Meghan Markle stať súčasťou kráľovskej rodiny, musela vo viacerých smeroch zmeniť svoj život. Tmavovláska sa okrem iného vzdala profilov na sociálnych sieťach a jej súkromie je od určíteho momentu prísne strážené. 

V mediách sa ale momentálne objavila fotografia z minulosti, ktorá zachytáva vojvodkyňu v ozaj zaujímavej chvíli. Podľa medializovaných informácií fotka vznikla zhruba pred dvoma rokmi počas Vianoc. Meghan ich vtedy trávila so svojou priateľkou Benitou Litt a jej dvoma dcérami, ktorým je krstnou mamou. 

Tmavovláska mala na sebe oblečené pohodlné pyžamo, vlasy ledabolo zopnuté a na tvári ani štipku mejkapu. Vyzerá tak ako každá iná žena. Myslíte si, že v takomto pyžame si líha aj ku svojmu manželovi Harrymu alebo občas zvolí aj viac sexi kúsok? 

Internetom koluje fotka, ktorá zachytáva vojvodkyňu Meghan v posteli s jej krstnou dcérou.
Zobraziť galériu (6)
Internetom koluje fotka, ktorá zachytáva vojvodkyňu Meghan v posteli s jej krstnou dcérou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu