Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mrazivé priznanie hviezdy Hier o tróny: Takmer zomrel... Od smrti ho delili sekundy!

Kit Harington Zobraziť galériu (5)
Kit Harington (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický herec Kit Harington ako dieťa takmer zomrel. Tridsaťjedenročný rodák z Londýna to prezradil v rozhovore pre magazín Sunday Times Culture. "Raz som sa takmer utopil v bazéne. Mal som štyri roky. Od smrti ma delilo len niekoľko sekúnd," povedal.

Harington v súčasnosti účinkuje na londýnskom West Ende v hre True West, ktorá mu pripomína vzťah s jeho starším bratom. "Sme si veľmi, veľmi blízki, no keď sme boli mladší, hádali sme sa. V tejto hre je niečo, čo mi pripomína túto stránku niekdajšieho vzťahu s mojím bratom. Súťažili sme medzi sebou," objasnil.

Christopher Catesby "Kit" Harington je predstaviteľom Jona Snowa zo seriálu Hra o tróny (2011). Známy je napríklad aj z hororu Návrat do Silent Hill 3D (2012), dobrodružného fantasy Siedmy syn (2014), drámy Pompeje (2014), vojnového filmu Testament mladosti (2014), mokumentu Sedem dní v pekle (2015) či mysteriózneho westernu Brimstone (2016). Svoj hlas prepožičal jednej z postáv v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 2 (2014).

Viac o téme: Kit Harington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu