Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prasklo tajomstvo Robbieho Williamsa: Čože? Tak to je BOMBA!

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Držali to v tajnosti! Robbie Williams (44) a jeho manželka Ayda (39) si dnes ráno pripravili pre fanúšikov obrovské prekvapenie. Stali sa totiž trojnásobnými rodičmi a už pár hodín sa radujú z dcérky, ktorej dali meno Colette Josephine. Zaujímavé je, že dieťatko priviedla na svet náhradná matka.

Obrovská radosť! Robbie Williams s manželkou Aydou oslávili 7. augusta 8. výročie sobáša. Prominentná dvojica má spolu 5-ročnú dcérku Theodoru Rose a 2-ročného syna Charltona Valentina, ku ktorým pribudol tretí potomok. 

Šťastnú novinku oznámila svetu Ayda, ktorá na instagrame zverejnila momentku, na ktorej drží Robbieho za ruku a okolo nich sú tri detské rúčky. „Mali sme veľmi špeciálne tajomstvo. A sme nadšení, že sa s vami môžeme podeliť o to, že máme dcérku. Vitaj na svete, Colette (Coco) Joosephine Williams! Bola to dlhá a náročná cesta dostať sa sem, preto sme o tom nehovorili. Rodina vzniká rôznymi formami. A toto malé dievčatko, ktoré je biologicky naše, bolo vynosené náhradnou matkou, ktorá je neuveriteľná a budeme jej navždy veľmi vďační. Je požehnaním žiť vo svete, kde je toto možné,” pripísala ku krásnej rodinnej fotografii nadšená mamička. 

Okrem rodičovských povinností čakajú dvojicu aj tie pracovné. Obaja sú totiž súčasťou speváckej šou X Factor, ktorá v týchto dňoch vo Veľkej Británii štartuje ďalšiu sériu.   

Ayda Field Williams takto oznámila svetu, že sa ich rodina rozrástla.
Zobraziť galériu (6)
Ayda Field Williams takto oznámila svetu, že sa ich rodina rozrástla.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Robbie WilliamsAyda Field Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu